Milieuvergunning

Aanvraag Milieuvergunning

Aannemersbedrijf Vriesbouw is de specialist om u bij te staan met het aanvragen van milieuvergunningen. Hiervoor treedt aannemersbedrijf Vriesbouw in overleg met gemeenten, buurtbewoners en overheidsinstanties. Op deze manier kunnen knelpunten in het beginstadium al worden opgespoord. Hierbij kunt u denken aan: ligging in de omgeving, de indeling van de kavel, de grote van het bouwblok en de toetsing aan het bestemmingsplan. Hierdoor ziet u voor het indienen van de definitieve milieuvergunningsaanvraag wat dan wel of niet tot de mogelijkheden behoren.

Begin optijd

Het is zeer belangrijk om optijd te beginnen met het aanvragen van vergunningen. De vergunningsverlening kan zeer lang zijn, soms wel 5 tot 6 jaar. De praktijk leert ons dat het gemiddeld 1 tot 2 jaar duurt voordat de milieuvergunning rond is.

Voordat we starten moet u goed weten wat u wilt, er is een ruime keuze in verschillende systemen. Mocht het voorkomen dat u zich tijdens het vergunningstraject bedenkt, dan moet er rekening mee gehouden worden dat de procedure en het wachten opnieuw begint. Aannemersbedrijf Vriesbouw neemt graag voor u deze tijdrovende klus uit handen. De experts van Vriesbouw regelen het voor u.

Ook hebben wij onlangs de milieuvergunning verzorgt voor een vleeskuikenbedrijf te Gieterveen. Bent u benieuwd wat wij daar precies gedaan hebben?. Dan vindt u hier meer informatie