Holland Malt

Malt brouwerij voor de Nederlandse en exportmarkten

Holland Malt heeft een lange en rijke geschiedenis achter de rug. Ze hebben altijd malts gebrouwen voor de Nederlandse markt en exportmarkten, dit al sinds 1938 en met groeiend succes. Mout, de grondstof voor bier bestaat uit gekiemde en gedroogde gerst. De gerst uit Noord Nederland is alleen vaak te vochtig om het goed te kunnen bewaren. Holland malt gaf daarom aan Bouw- en Aannemersbedrijf Vriesbouw de opdracht om een complete gerst droog installatie met silo’s te realiseren.

Vakmanschap in betonbouw

Specialistisch werk vraagt om een professionele aanpak en de juiste begeleiding. Ook bij de realisatie van de Gerstdrogerij te Eemshaven heeft Vriesbouw bewezen als hoofdaannemer te kunnen functioneren. Vanaf de tekenkamer tot aan de oplevering, het gehele project word begeleid en uitgevoerd door de gemotiveerde vakmensen van bouw- en aannemersbedrijf Vriesbouw.

Mocht uw meer informatie over het Gerstdroog installatie willen zien? Neem dan een kijkje op de onderstaande foto’s. U kunt natuurlijk voor meer informatie ook altijd contact met ons opnemen.