Industrie

Industriƫle en semi industriƫle bouwprojecten

Bouw – en aannemersbedrijf Vriesbouw is uw partner als het gaat om industriële of semi industriële bouwprojecten. Zo hebben we onlangs nog een gerstdroog installatie gebouwd te Eemshaven. Maar we doen ook alles daar omheen, zoals facilitaire zaken en industrieel onderhoud. Bouw – en Aannemersbedrijf Vriesbouw is in de industrie voornamelijk actief in Groningen, Drenthe en Friesland. Maar het komt ook voor dat wij buiten de noordelijke provincies opereren. Zo verzorgen wij het bouwkundig onderhoud van fabrieken in Deventer en Almere maar ook in de regio Amsterdam.

Meedenken in het productieproces

Meedenken in een proces vinden wij belangrijk. Wij denken mee in het productieproces en verplaatsen ons datgene wat de klant wil. Door samenwerking kom je tot het beste eindresultaat.

Grote klantenkring

Bouw en Aannemersbedrijf Vriesbouw heeft in de loop der jaren verschillende grote industriële bedrijven in haar portefeuille mogen toevoegen. Deze bedrijven weten de werkwijze, professionaliteit en expertise op het industrieel vakgebied te waarderen. Wij werken samen met u en uw collega’s in teamverband, stellen duidelijke afspraken op en begeleiden u van a tot z in het bouwproces