Gezondheidszorg

Werken in teamverband

Bouwen en verbouwen in een medische omgeving of zorginstelling vergt een grote mate van specialisatie. Er moet immers in een medische- of zorg omgeving rekening worden gehouden met vele factoren. Als bedrijf moet je voldoende kennis hebben van materiaal gebruik, welke materialen zijn toepasbaar en welke niet. Welke bijzondere voorzieningen moeten er getroffen worden? Moet er stofvrij worden gewerkt en rekening gehouden worden met hard lawaai? Ook de bewoners van een bijzondere doelgroep, bewoners die extra begeleiding nodig hebben of bewoners met een verstandelijke of lichamelijk beperking dient rekening mee worden gehouden. Om in zo’n medische of zorg omgeving te bouwen of verbouwen is een grote dosis ervaring nodig, want de zorg voor deze mensen komt altijd op de eerste plaats.

Grote klantenkring

Bouw en Aannemersbedrijf Vriesbouw heeft in de loop der jaren verschillende grote zorg en medische instellingen in haar portefeuille mogen toevoegen. Deze bedrijven weten de werkwijze, professionaliteit en expertise op het gebied van zorg en medisch vakgebied te waarderen. Wij werken samen met u en uw collega’s in teamverband, stellen duidelijke afspraken op en begeleiden u van a tot z in het bouwproces.

Het is dan ook de verantwoordelijkheid van bouw- en aannemersbedrijf Vriesbouw om uw bouwwensen zodanig te realiseren dat u de zorg kunt blijven bieden waar uw cliënten elke dag op kunnen blijven rekenen.