Meer informatie?

Mocht u nog aanvullende informatie over brandpreventie willen ontvangen? Wilt u professioneel advies op maat en graag bijgestaan worden door één van onze adviseurs?

Neemt u dan contact met ons op

Projecten

Brandpreventie

Brandpreventie in Groningen en Drenthe

Woningbranden komen op tot op de dag van vandaag nog steeds voor. Het is daarom erg belangrijk om tegen brandoverlast maatregelen te treffen. Wij merken dat de vraag naar brandpreventieve plannen in Groningen en Drenthe toeneemt, dit gebeurt vaak op last van de brandweer of gemeente. Het gaat hierbij dan voornamelijk om brandpreventieve maatregelen in de seniorenhuisvesting en verzorgingstehuizen. U kunt dan denken aan het indelen van ruimtes (compartimentering), het aangeven van vluchtroutes, brandwerend uitvoeren van scheidingspuien etc.

Verlenging gebruiksvergunning

Wat eigenlijk het belangrijkste is dat de brand beheersbaar moet blijven en dat mensen de tijd hebben om bij brand het pand veilig te kunnen verlaten. Het bouwkundig team van Bouw- en Aannemingsbedrijf Vriesbouw neemt deze specifieke zorgen op het gebied van brandpreventie graag uit uw handen. Ook voor het verlengen van uw gebruiksvergunning, het opstellen van een bedrijfsnoodplan of het maken van een vluchtplan bent u bij ons aan het juiste adres.

Werkwijze

Zodra het eerste contact met de opdrachtgever is gelegd komen wij op afspraak bij uw langs. Het bouwkundig team van Bouw- en Aannemingsbedrijf Vriesbouw neemt dan de brandpreventieve werkzaamheden op. Er worden foto’s gemaakt, overleg gepleegd met de opdrachtgever, bewoner en eventueel aanwezige brandweer personeel. Aan de hand van deze rapportage wordt er een plan van aanpak opgesteld. Hierdoor weet u precies wat u te wachten staat en worden onverwachte verassingen achteraf voorkomen. Onlangs hebben wij brandpreventieve werkzaamheden verricht voor het verzorgingstehuis Kloosterheerd in Ter Apel. Bent u benieuwd wat wij daar precies gedaan hebben?. Dan vindt u hier meer informatie

Mocht u nog aanvullende informatie over brandpreventie willen ontvangen? Wilt u professioneel advies op maat en graag bijgestaan worden door één van onze adviseurs?