Aannemersbedrijf Vriesbouw specialist op het Agrarisch gebied!

Wij zijn er trots op dat kwaliteit, vakmanschap, motivatie en betrouwbaarheid ook in dit vakgebied hét verschil maken voor opdrachtgevers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maatschap Topper te Gieterveen

Duurzaam en Milieuvriendelijk bouwen

Maatschap Topper-Maters is een vleeskuikenbedrijf met ca. 68000 dieren en 310 hectare akkerbouwgrond. Door de strenge milieuwetgeving en de verouderde inrichting van de 2 pluimveestallen besloten zij de stallen grootschalig en duurzaam te renoveren.

Bij Maatschap topper was Vriesbouw al in het begin stadium in beeld. Vanaf het aanvragen van de milieuvergunningen, het maken van de benodigde milieutekeningen tot het begeleiden van de ondernemer om de maximale subsidie te behalen voor investering- en ontwikkelingsprojecten.

Familie Topper te Gieterveen

Biomassaverbrander en Walkinfloor

Bij Maatschap Topper is er een nieuwe werktuigenopslag gebouwd, voorzien van een milieuvriendelijke Biomassaverbrander. In de nieuwe werktuigenopslag is er ruimte gecreëerd voor ca. 100m3 houtsnippers. Deze houtsnippers worden getransporteerd via de Walking Floor (beweegbare vloer) naar de Biomassaverbrander.

Verder zijn er 2 pluimveestallen compleet gerenoveerd en voldoen deze pluimveestallen aan de maatlat duurzame veehouderij.

De bouwwerkzaamheden zijn afgesloten met een goed bezochte open dag, waarbij het resultaat van de verrichte werkzaamheden tot ieders tevredenheid aanschouwd kon worden.