Bedrijfshallen en loodsen

Bedrijfshallen, bewaarschuren, pluimveestallen

Heeft u plannen om een nieuwe loods, bewaarschuur, pluimveestal, werktuigenopslag of bedrijfshal te bouwen? Bouw – en aannemersbedrijf Vriesbouw heeft een jarenlange ervaring met het bouwen van allerlei soorten bedrijfshallen en loodsen. Naast de opgebouwde ervaring blijven wij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen. In loop der jaren hebben wij bij diverse projecten milieuvriendelijke verwarmingsystemen geïnstalleerd en de klanten geholpen met het aanvragen van subsidies, u zult er van versteld staan wat er allemaal mogelijk is.

Één aanspreekpunt tijdens het gehele bouwproces

Bouw- en aannemersbedrijf Vriesbouw wilt u dan ook graag verder helpen met de realisatie van een bedrijfshal of loods die u in gedachten had. Onderscheiden ten opzichte van de rest is belangrijk, vooral in een sector waar veel concurrentie is. Het hebben van één aanspreekpunt, de verzorging van het ontwerp, het aanvragen van de benodigde vergunningen of subsidies. De vlotte en gestructureerde aanpak van bouwen tot aan de inrichting van uw bedrijfshal of loods. Bouw – en aannemersbedrijf Vriesbouw regelt het voor u.

Advies op maat

Is uw interesse gewekt? Of wilt u graag meer informatie? Maak dan een afspraak met één van onze bouwkundige adviseurs. Zij komen op afspraak bij u langs om de mogelijkheden voor het bouwen van een nieuwe bedrijfshal of loods met u te bespreken.