Agrarische sector

Vaste klantenkring, duurzaamheid en doelmatigheid

Al sinds geruime tijd is Vriesbouw Groningen actief in de agrarische sector. Door de jaren heen hebben wij een uitgebreide vaste klantenkring door geheel Noord Nederland in de agrarische sector weten op te bouwen. In geen andere sector is de prijs-prestatie verhouding meer van belang dan de agrarische sector. Duurzaamheid en doelmatigheid zijn bepalend in een sector onder druk.

Voor het bouwen van loodsen, bewaarschuren, werktuigenopslag en pluimveestallen

Ons bedrijf heeft zich dan ook toegelegd op het realiseren van hoogwaardige loodsen, bewaarschuren, pluimveestallen en opslagen voor werktuigen die nagenoeg onderhoudsvrij zijn. Daarbij maken wij gebruik van eersteklas materialen welke voldoen aan de huidige normen en een lange levensduur hebben

Hulp bij gemeentelijke producedures

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle voorkomende tekenwerkzaamheden. U kunt dan denken aan tekeningen die benodigd zijn voor het aanvragen/verlengen van een milieuvergunning. Maar ook voor gemeentelijke procedures zoals het aanvragen van een milieuvergunning, verlenging van een gebruiksvergunning, akoestische onderzoeken etc.

Milieuvriendelijke verwarmingsystemen

Naast de opgebouwde ervaring blijven wij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij u voorzien van vakbekwaam advies op o.a. het gebied van luchtbehandeling en de toepassing van milieuvriendelijke stalverwarmingssystemen.

Aannemersbedrijf Vriesbouw is er trots op dat kwaliteit, vakmanschap en motivatie ook in dit vakgebied hét verschil kunnen maken voor opdrachtgevers.