Stappenplan

U heeft bouwplannen, maar wat nu?

Voor elke opdrachtgever hanteren wij een duidelijk stappenplan. Zo weet u altijd wat u te wachten staat en waar u aan toe bent.

Het eerste contact

In een eerste gesprek met een van onze ervaren adviseurs kunt u uw bouw of verbouw wensen kenbaar maken. Wij inventariseren samen met u al uw bouwwensen en kijken wat de mogelijkheden zijn en geven waar nodig advies.

Het ontwerp

Al uw bouwwensen vertalen wij in een duidelijk ontwerp, compleet met een beschrijving van de materialen. Indien noodzakelijk kunnen wij in de ontwerpfase een tekenaar inschakelen om het ontwerp helemaal naar uw wensen te maken.

Uw ontwerp komt tot leven

De platte bouwkundige 2D tekeningen liggen voor uw op tafel maar een voorstelling erbij maken lukt nog niet helemaal. Wij kunnen ervoor zorgen dat het ontwerp gevisualiseerd kan worden als een gerealiseerd gebouw. Een 3D ontwerp wordt beter begrepen en werkt verhelderend door ruimtelijke inzicht. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijsvorming

Als het ontwerp goedgekeurd is ontvangt u van ons altijd een duidelijk prijsopgave. Hierin wordt tot in detail beschreven wat de werkzaamheden zijn. Zo weet u altijd wat u te wachten staat en worden onaangename verassingen voorkomen. Samen met u nemen wij de prijsopgave en het ontwerp door. Voor eventuele vragen staan wij u graag ter woord.

De bouw

Tijdens de gehele bouw kunt u rekenen op professioneel advies en ondersteuning. Wij houden u constant op de hoogte van de voortgang en staan open voor al uw vragen of suggesties. Onze ervaren projectleider zorgt ervoor dat uw project op tijd en binnen het budget wordt opgeleverd.

De oplevering

Na alle inspanning zien wij samen met u uit naar de oplevering. De overdracht van de sleutels, een spannend moment natuurlijk. Om te zorgen dat alles volgens afspraak en naar wens gebouwd is doorlopen we samen met uw alle werkzaamheden.

Een tevreden klant

Bouw- en aannemersbedrijf Vriesbouw heeft als prioriteit een tevreden klant, zowel voor/tijdens en na de bouw. Heeft u naar de oplevering nog vragen of opmerkingen?, dan kunt u altijd bij ons terecht.