Aankoopbegeleiding

Bouwkundig keuringsrapport

U wilt een nieuwe woning aanschaffen en u wilt zeker weten dat het huis géén verborgen gebreken heeft? Dan is een bouwtechnische keuring zeker aan te raden. Tijdens een bouwtechnische keuring wordt er onder andere gekeken naar de onzichtbare gebreken zoals betonrot, houtrot en lekkages maar ook naar de zichtbare gebreken die door een niet bouwkundige als zodanig herkent worden.

Bouw – en aannemersbedrijf Vriesbouw is een expert op het bouwkundig gebied. Door onze jarenlange ervaring in de bouwwereld kunnen wij snel en accuraat de gebreken constateren. Naar de bouwkundige inspectie krijgt u van ons een keuringsrapport met een overzicht van de door ons geconstateerde gebreken. In dit rapport staat ook een indicatie van de herstelkosten. Dit bouwkundig keuringsrapport versterkt uw positie bij de onderhandelingen en kan de hoogte van de vraagprijs positief beïnvloeden. 

Uw droomhuis werkelijkheid zonder verrassingen

Wij willen ervoor zorgen dat u geen onverwachte verassingen krijgt en misschien voor een teleurstelling komt te staan bij de aanschaf van uw droomhuis. Het is belangrijk om te weten waarop gelet moet worden, door onze opgebouwde ervaring weten wij dit precies. Zijn er plannen voor een nieuw gebouw wat het uitzicht kan verstoren? of worden er in de toekomst nieuwe wegen aangelegd die voor en- of achter het huis langslopen? Dit zijn belangrijke onderdelen wat de hoogte van een vraagprijs kan beïnvloeden.

Bouwkundig keuringsrapport aftrekbaar?

Ja, de kosten voor een bouwkundige keuring zijn volledig aftrekbaar als deze kosten gemaakt zijn voor het afsluiten van de hypotheek en voor het kopen of verbouwen van uw huis. Twijfel dus niet voor het inschakelen van een expert. Bouw – en aannemersbedrijf Vriesbouw neemt graag uw zorgen bij de aankoop van een huis uit handen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken met één van onze bouwkundige adviseurs? Neem dan contact met ons op