Bouwplannen

Alles onder één dak geregeld

Heeft u bouwplannen en een kavel op het oog of zelfs al een optie op een stuk grond waar u uw bouwplannen wilt realiseren? Dan staat het team van Bouw- en Aannemingsbedrijf Vriesbouw voor u klaar om u daarin te begeleiden.

Voordat u beslist met wie u uw bouwplannen wilt verwezenlijken is een gedegen voorbereiding noodzakelijk. Door onze jarenlange ervaring op het gebied vergunningen en gemeentelijke procedures kunnen wij samen met u beoordelen welke mogelijkheden realiseerbaar zijn.

Tijdens het kennismakingsgesprek maakt u uw specifieke bouwwensen kenbaar en geven wij u professioneel en vakbekwaam advies. Dit zorgt er niet alleen voor dat u inzicht krijgt in het gehele bouwproces, maar legt u ook de basis voor een passend ontwerp binnen een passend budget.

Bouw- en Aannemingsbedrijf Vriesbouw is actief in de diverse marktsegmenten en heeft specialisten in dienst om voor particulieren en verschillende bedrijfstakken een passende oplossing te bieden. U kunt daarbij denken aan bouwkundig tekenaars, ontwerpers......................